Wat is KiyOh.nl?

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken. 

Wat doet KiyOh om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen?

Omdat betrouwbaarheid voor een groot deel afhankelijk is van het aantal beoordelingen dat een bedrijf krijgt, hebben bedrijven de mogelijkheid hun klanten actief uit te nodigen voor een beoordeling, door het per mail versturen van een beoordelingsverzoek. Hoewel we moeten toegeven dat geen enkel systeem volledig waterdicht is hebben wij getracht zoveel mogelijk werkbare handmatige en technisch barrières te plaatsen die de betrouwbaarheid van beoordelingen versterken en de kans op misbruik verkleinen.

8

goede kwatiteit prijs verhouding

De RVS kniestukken zijn inwendig niet alle gelijk. kwa diepte. Daardoor soms wat lengteverschil in opstelling. Opgelost door pijp iets in te korten.

  • Aanbevelen? Ja
10

In een woord perfect

zee goede materialen en alles mooi op maat gezaagd. Goed verpakt en op tijd geleverd. Erg tevreden en goed resultaat.

  • Aanbevelen? Ja
1

SLECHT!

20-4 bestelling gedaan en nu is het 3 mei en nog niets ontvangen!!! Contact gehad, zal zo snel mogelijk geleverd worden, maar vandaag nog niets binnen

  • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goede service.

Had bij het bestellen mij verteld in een van de buizen (te weinig). Heb ze een mailtje er achter aan gestuurd om te corrigeren en ze hebben, de volgende dag netjes een betaalden gestuurd. Materiaal was netjes verpakt bij transport.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel vlotte service!

De site is duidelijk opgemaakt, zodat wij snel onze weg vonden om onze dressing op te stellen! Ook kregen we veel mailtjes met de bestelbevestiging en waar ons pakket zich bevond, wanneer het ging geleverd worden, enz.... Kortom, wij zijn tevreden klanten!

  • Aanbevelen? Ja
9

Goede prijs/kwaliteit

Bestelling was correct op maat gezaagd, goed verpakt en op tijd verzonden. Enige nadeel van deze buizen is wanneer je de beugels heen en weer schuift voordat je de boel vastdraait dit snel beschadigd.

  • Aanbevelen? Ja
9

Snel sterk en op tijd geleverd.

Zeer tevreden met kwaliteit en service.

  • Aanbevelen? Ja
9

Netjes geleverd en goed op maat

Waren de goedkoopste die ik kon vinden voor wat ik nodig had. Maar ondanks dat nette buizen en koppelingen geleverd. De levering duurde wel wat lang, maar paste niet in een postnl doos dus ik snap het ook wel weer.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

Gebruiksvriendelijke website

  • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede service

Het was mij onduidelijk wanneer de steigerbuizen geleverd werden dus heb ik gemaild en gevraagd om een indicatie. Hier kreeg ik een snelle reactie op! Super fijn! Goede kwaliteit en tal aan mogelijkheden.

  • Aanbevelen? Ja

Lees hier alle beoordelingen van Steigerbuis Online op KiyOh.nl!