Steigerbuis Kopen doe je bij SteigerbuisOnline!

Steigerbuis op maat kopen?

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze buizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.


Heel veel keuze

Naast de keuze in kleur en materiaal is er de keuze uit diverse diameters. De stalen en aluminium steigerbuis is verkrijgbaar in (respectievelijk) zes verschillende diameters: 21,3 (22) / 26,9 (27) / 33,7 (34) / 42,4 (42) / 48,3 (48) en 60,3 (60) mm. De zwarte buis is er in vijf verschillende diameters. De meeste buizen zijn leverbaar tot zes meter, de zwarte buizen zijn leverbaar tot drie meter.

Toepassingen met steigerbuis

Steigerpijp is perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.


Gratis op Maat Gezaagd

De buizen worden voor u gratis op maat gezaagd, zodat u alles eenvoudig in elkaar kunt zetten.. Alles leverbaar uit voorraad, dus u kunt snel starten met uw project. Veel succes met uw project.


De Steigerbuizen van SteigerbuisOnline worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0.

totaal 100% tevreden klanten op basis van 5895 beoordelingen via Kiyoh

De prijzen van steigerbuizen variëren van €2.88p/m tot €9.98p/m.